rolunk1Olyan villanyszerelési anyagok kereskedelmével foglalkozó szakkereskedői hálózat, amely a kis vállalkozások és a lakosság igényeit kívánja kielégíteni a lehető legnagyobb hozzáértéssel és professzionalitással.

A WATT CITY létrehozója a Sonepar Magyarország Kft., amely ezen a területen nagykereskedelmi tevékenységet folytat, vevőkörébe viszonteladókat, nagy (generál) kivitelezőket, ipari felhasználókat sorol. Fontos hangsúlyozni a nagykereskedő valós tevékenységét, amely a logisztikai, finanszírozási alaptevékenysége mellett, a gyártóktól való kedvező árak és egyéb hozzá tartozó szolgáltatásokat is nyújtja.

Ezeket a WATT CITY folyamatosan fejleszti és átadja partnerei, a WATT CITY hálózat tagjai számára, akik ez által továbbíthatják mindezeket saját vevőik felé.

Termékek

rolunk2A Sonepar filozófiája, hogy csak minőségi, márkás termékeket kínáljon a piac felé.
Ez az elv a WATT CITY hálózatra is érvényes: villanyszerelési anyagokat olyan gyártóktól szerzi be, akiknek nemzetközi, legalábbis országos szintű márkaneve van és kiemelkedő minőségbiztosítási rendszerrel rendelkezik.

Ezzel kívánja biztosítani, hogy a lakossági épületekben biztonságos, tartós, jól működő anyagok kerüljenek beépítésre. A no-name, kínai termékek áraival így nem kíván versenyezni, amelyek csak rövidtávon jelentenek pénzügyi előnyt.